Het appartement

Ons appartement bestaat uit een ruime kamer, twee slaapkamers, open keuken en een badkamer. De ene slaapkamer is voorzien van een nieuw (iets verhoogd) Auping lits-jumeaux en de ander slaapkamer heeft twee éénpersoons Auping bedden. De slaapkamer met lits-jumeaux is voorzien van TV en DVD speler. Beide slaapkamers hebben opbergkasten voor de kleding.

 plattegrond

De badkamer is voorzien van twee wastafels en een ligbad. Tevens is in de badkamer het toilet geplaatst.De keuken bevat een 4 pits gasfornuis, koelkast, magnetron, mini oven, water koker en koffiezet apparaat. De kamer is voorzien van een eettafel, ruime nieuwe lederen 3 persoons bank, twee fauteuills, TV met DVD speler, audio installatie en gezellige sfeerverlchting.

Op het ruime balkon zijn voldoende stoelen aanwezig om heerlijk te genieten van de natuur en de zon.
Hoezen voor bedden,  hand- en keukendoeken kunnen besteld worden via Linnenservice Vlieland.  Bij aankomst ligt alles klaar in het appartement of zijn zelfs (tegen kleine meerprijs) de bedden opgemaakt.
Het appartemente is voorzien van gratis internet en het bagagevervoer van en naar de boot door bagagevervoer Wietse de Boer is voor gasten van Bosrijck ook gratis.
Wasmachine en droger staan in aparte ruimte in het complex en zijn voor gezamelijk gebruik.
Kinderbed en kinderstoel zijn te huur. Graag bij het boeken vermelden.

[like]

Faciliteiten

balkon aanwezig balkon
tuinstoelen aanwezig tuinstoelen
dekbedden aanwezig dekbedden
zit/ligbad aanwezig bad
koelkast aanwezig koelkast
magnetron aanwezig magnetron
wasmachine aanwezig wasmachine
wasdroger aanwezig droger
douche in woning aanwezig cv
kleurentelevisie aanwezig tv
DVD-speler aanwezig dvd
radio aanwezig radio
CD-speler aanwezig cd_speler
Internet aanwezig internet

Overige informatie