Nieuw

Wij zijn zeer trots op ons appartement en willen het graag up-to-date houden. Een aantal zaken zullen we de komende tijd gaan vervangen of veranderen. Dit betreft onder andere de eetkamer stoelen + tafel, de salontafel en de bank. Tevens zullen we nog een aantal kleinere wijzigingen doorvoeren. Mochten er zaken zijn waarvan u vindt dat deze voor verbetering vatbaar zijn, laat het ons weten. (info@bosrijck.eu) We nemen alle opmerkingen serieus en kijken hoe dit in ons “plaatje” past.

Wij vinden dat in ons appartement iedereen tot rust moet kunnen komen. Daarom hebben wij het bed vervangen door een heerlijk comfortabel Auping bed. Het bed is een beetje verhoogd wat het in en uitstappen makkelijker maakt. Ook de bank in de woonkamer is vervangen door ruime 3 persoonsbank om samen heerlijk te kunnen relaxen. 

Tevens is 1 slaapkamer nu voorzien van TV met DVD speler.

We hebben het hele appartement geverfd en gesausd. Tevens alle gordijnen en rolgordijnen vernieuwd zodat alles weer lekker fris en een eigentijdse uitstraling heeft gekregen. Daarnaast de slaapkamers voorzien van een hor zodat de ramen lekker open kunnen blijven staan. 

En vanaf nu gratis supersnel internet! Moeiteloos streamen naar Netflix, HBO of andere streamingdiensten.

[like]